Ékszerkollekciók

Ékszerműhelyünkben az egyedi ékszerkollekciók kézzel, hagyományos ötvösmunkával, illetve a modern technika bevonásával készülnek. A kollekció minden darabja egymással harmonizáló egészet alkot, ami így kiemeli igényességét és egyediségét, legyen szó mindennapos, vagy alkalmi viselésről. Az egyes darabok külön-külön is hordhatóak, de igazi hatásukat egyszerre viselve érik el. Az ékszereknek nem kell feltétlenül teljesen egyformának lenniük, viszont a jellegzetes formavilágnak, a felhasznált anyagoknak, a kövek színének harmóniát kell alkotniuk.

  • A tervezés, készítés helyben, üzletünkben történik.
  • Az ékszerkészítés közben is lehetőség van korrekcióra.
  • Szertifikátot (certificate) állítunk ki a kész ékszerről.
  • 3 év teljes körű garanciát és örök tisztítási garanciát vállalunk.
  • Az ékszer bonyolultságától függően 2-8 hét a vállalási idő.
Kollekció 003
Kollekció 007

Az ékszerkollekciók készítésének anyagai

Mivel egy ékszerkollekció általában magában foglal gyűrűt, karkötőt, fülbevalót, nyakláncot medált vagy akár koliét, ezért ennek megfelelően a felhasznált anyagok széles palettán mozognak. Általában elmondható, hogy a legjobb minőségű nemesfémekkel dolgozunk, így arany esetében 9, 14 és 18 karátost, míg az ezüstből 925 ezrelékes finomságút választhat. Az arany lehet rózsaarany, sárgaarany, vörösarany vagy fehérarany is.

A drágaköveinkből a munka megkezdése előtt mintát tudunk mutatni műhelyünkben, így helyben ki tudja választani a típust, a színt, a méretet és a formát is. A teljesség igénye nélkül választhat gyémánt (briliáns), zafír, rubin, smaragd kövekből, de felhasználhatóak költséghatékony szintetikus kövek, ásványok, cirkónia, de még természetes gyöngyök is.

A felhasznált anyagokból hagyományos ötvösmunkával, illetve modern precíziós öntéssel készülnek az ékszerkollekciók.

Az ékszerkollekciók készítése

Az ékszerkollekciók tervezésénél különösen fontos, hogy megismerjük pontos elképzelését, ezért javasoljuk a személyes műhelyünkben történő egyeztetést. Megoszthatja elképzelését, de egy internetes kép, vagy egy hozott ékszer is nagy segítség lehet a tervezés során. A felhasználandó anyagokat műhelyünkben kiválaszthatja.

Az általunk készített kollekciók nem mindig teljesek, de természetesen idővel kiegészíthetőek. Igaz ez, egy már meglévő ékszerre, pl.: gyűrű (akár egy régi eljegyzési gyűrű), melyhez később lehet tervezni, illetve készíteni fülbevalót, karkötőt, vagy akár egy hozzá illő medált.

Előzetes egyeztetés során skiccet készítünk az ékszerekről, amit majd egy részletes ceruzarajban tovább pontosítunk. Az ékszerkollekciók esetében, az összetettségük miatt, számítógépes 3D grafikai tervet, vagy viasz modellt is készítünk, amin tovább tudjuk finomítani az elképzelése alapján az ékszereket. Külön kérésre mesterdarab is készülhet.

Kollekció 011
Kollekció 017

3 év teljes körű garanciát vállalunk

Minden elkészített ékszerünkre 3 év teljes körű garanciát vállalunk, kivéve a külső behatás miatt bekövetkező sérüléseket. A köves ékszerek esetében fontos a rendszeres tisztítás, mivel a szennyezett kő elveszíti szépségét, így különösen érdemes élni örökös tisztítási garanciánkkal.

Ékszerkollekció katalógusunk

Válasszon ékszert katalógusunkból és kérjen árajánlatot!

Egyedi ékszert szeretne?

Kérjen ajánlatot ékszerkollekció készítésre!

Válasszon ékszerkollekció katalógusunkból, vagy ossza meg velünk saját elképzelését, és megtervezzük Önnek!

Ékszerkatalógus Ékszerkollekciók